Djur på gården

På gården finns förutom hästarna även två hundar och fyra katter.

Nova är en rottweilertik. 8 år gammal. Vi började träna tävlinslydnad för cirka 3 år sedan och har nu tävlat i både lydnad och bruks-spår. En glad och bestämd dam som alltid vill vara matte till lags.
Nikita är en 2 år gammal schäfertik. Nikita tränar också lydnad och spår, men är inte klar för tävlingsbanan än. Nikita är en mjuk. mycket vänlig hund som gillar barn och katter. Nikita trivs bäst utomhus och visade tidigt att hon kan öppna stängda, tom låsta dörrar.

Katten Starlight är 3 år gammal och helvit. Hön tillhör barnbarnen i lillstugan, som också har gett hennes namn. Hon flytttar dit så fort barnen kommer och håller lillstugan fri från möss.

Robin är en hittekatt som vi fått från Djurskyddets katthem i Säffle, Kattlyckan. Robin levde som vildkatt i ett stall tills han blev 7 månader gammal. Sen kom han till Kattlyckan, där han bodde i 4 månader. När han kom till oss var han livrädd för allt - utom andra katter. Han är nu en fin kattkompis och vår kelgris. Han trivs fortfarande bra i stallet, både vart eget och i grannens...

Sotis och Busan trivs bra tillsammans. Busan är gårdens primadonna - anser hon själv i alla fall...